Branchegericht & gespecialiseerd

De branchegericht en gespecialiseerde bedrijven van Flooratlas zijn geïnspireerd door vakmensen, producten en service. De vaktaal van de specifieke branche op nummer één staat, de gehele Flooratlas groep verricht installatie, applicatie binnen handbereik.

;

Flooratlas bedrijven

Door deelname aan de Flooratlas groep zal organische groei binnen de aangesloten bedrijven makkelijker zijn dankzij een grotere massa breder productaanbod en het netwerk van kantoren, verkoopteams, applicatie teams en faciliteiten.

Flooratlas heeft een wereldwijde bedrijfsspecifiek zeer uiteenlopende expertise en zet deze in om op een functionele en duurzame manier branchegerichte vloersystemen te ontwikkelen en te vermarkten.
Door het houden van kennissessies met als doel het primair delen van kennis en het discussiëren met elkaar ontstaan branchegerichte vloersystemen.

Branch gericht blijft ons motto zoals in de maritieme sector waar specifieke eigen ontwikkelde geluidsreducerende en brandvertragend IMO gecertificeerde vloersystemen zijn vereist maar ook esthetisch Flooratlas State of the Art Teak vloeren welke wereldwijd worden aangebracht door gespecialiseerde applicatie teams.

Flooratlas PRODUCTS

Een wereldwijde leverancier van met name Polyurethaan gietvloeren, Epoxy coatings, Epoxy mortels, PMMA producten, Polyurethaan Cementgebonden producten, Polyurethaan Rubber en kurk gebonden vloersystemen. Met een eigen rnd research and development afdeling en jaren expertise op het gebied van kunststoffen heeft men branche specifieke producten ontwikkeld,waaruit vloer systemen ontstaan welke een meerwaarde hebben voor de eindgebruiker.

Calculaties op maat

Elke offerte is op maat en afhangekelijk van vele factoren. Neem contact op met onze verkoop afdeling voor een calculatie op maat.