Industriële polyurethaan gietvloeren

Flooratlas industriële polyurethaan Gietvloeren worden toegepast in ruimtes waar slijtvastheid en duurzaamheid belangrijk zijn. Deze slijtvaste en chemisch bestendige industriële vloeren zijn uitermate geschikt voor kantoren, verblijfsruimte en sanitaire ruimtes. Een epoxy gietvloer of coating vloer is een industriële vloer, speciaal ontwikkeld voor hoge eisen, tegen mechanische en chemische bestendigheid. Deze vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en vochtbestendig. Daarnaast is een Flooratlas epoxy troffelvloer geschikt voor zeer zware belasting. Wanneer u werkt met zware voertuigen of machines, is een epoxy troffelvloer voor u de perfecte vloertoepassing. Epoxy gietvloeren worden vooral toegepast in loodsen, bedrijfshallen, garages, opslagruimtes, bouwmarkten en magazijnen maar ook zeker niet te vergeten clean rooms en antistatisch ruimtes.

;

Calculaties op maat

Elke offerte is op maat en afhankelijk van veel factoren. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor een calculatie op maat.
Onze vloersystemen worden met duidelijke communicatie en een bewezen werkmethode aangebracht. Wij komen graag langs om de ruimte te inspecteren en een vrijblijvende offerte op te stellen. Neem gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon voor een afspraak.

Flooratlas vloersystemen:

Flooratlas psl deco uv

Een alifatische polyurethaan gietvloer is de vloer voor kantoren en verblijfsruimtes, operatieruimtes en cleanrooms. Het is een moderne uv bestendige vloer welke goed te combineren is met een modern of klassiek kantoor interieur. Dit type gietvloer is kleurvast en verkleurt niet als gevolg van uv stralen, in combinatie met de Flooratlas 2k20 mat is deze vloer een genot en een meerwaarde voor ieder kantoor.

Flooratlas psl ds 350 gietvloer

Een industriële aromatische polyurethaan ‘self leveling’ gietvloer is nagenoeg uv bestendig. Door de unieke samenstelling is dit product uitermate (langzaam verkleurend) geschikt voor winkelcentra, luchthavens, sportcomplexen, scholen en ziekenhuizen.
Het systeem heeft zich met name bewezen in de galley van cruiseschepen en is daar dan ook populair in combinatie met de floor atlas rubber screed vloerafwerking en de Flooratlas 2k20 mat. Deze vloer is een genot en een meerwaarde voor iedere klant.

Flooratlas srl epoxy antislip gietvloer

Deze op basis van Epoxyhars geformuleerde gietvloer systeem kan worden toegepast als bedrijfsvloer in met name productie werkplaatsen zoals machinaal houtbewerking en of metaalbewerking. Dit vloersysteem is ontwikkeld voor intensief gebruik en is nagenoeg kras bestendig, het heeft zich al bewezen bij menig tevreden afnemers over de gehele wereld. De unieke combinatie van anti slip en esthetische afwerking leidde bij grote gerenommeerde bedrijven tot deze keuze omdat prijs en kwaliteit hand in hand met elkaar verenigd zijn. Flooratlas srl antislip gietvloer vloer heeft nog meer goede eigenschappen zoals de druk- en treksterkte die twee maal zo sterk is als die van beton, De vloer is vloeistofdicht en is perfect om de ondergrond te beschermen. Epoxy vloeren zijn vrijwel in elke kleur en op elke ondergrond toepasbaar.

Flooratlas srl epoxy gietvloer

Deze op Epoxyhars geformuleerde gietvloer kan worden toegepast als bedrijfsvloer in bijvoorbeeld parkeergarages, magazijnen, hangars, goederenopslag en auto herstel werkplaats. De vloer geeft een glad oppervlak en is daardoor makkelijk reinigbaar. Tevens zijn er nog meer goede eigenschappen zoals lichtweerkaatsing, vocht- en chemische bestendigheid, druk- en treksterkte die twee maal zo sterk is als die van beton. De vloer is vloeistofdicht af te werken Epoxy vloeren worden met name gebruikt in de branches waar duurzaamheid van een vloer van het grootste belang zijn. Flooratlas legt meerdere jaren gietvloeren en heeft al zeer veel klanten voorzien van deze epoxy gietvloer, die veel extra opties heeft zoals vocht- en chemische bestendigheid.

Flooratlas esd epoxy gietvloer

Epoxy Gietvloer Electro Static Discharge is een elektrisch geleidende gietvloer en toepasbaar in computerruimte, productiehal met elektronicaproducten, chip productiebedrijven, meetkamers en cleanrooms.

Flooratlas esd floor-crete

Cementgebonden polyurethaan versterkte gietvloer waar Electro Static Discharge wordt vereist. Dit vloersysteem is een elektrisch geleidende gietvloer en toepasbaar bij acculaadstations voor heftrucks op en overslag van elektronica en de distributie hiervan.
Maar met name waar explosie gevaarlijke goederen verwerkt worden of de productie hiervan, denk hier heel eenvoudig aan melkpoeder, vuurwerkopslag, oplosmiddelen productie en verwerking en of soortgelijke producten. Het statisch laden van heftrucks tijdens het rijden kan al voor explosies zorgen.

Flooratlas srl epoxy coating vloer

Deze op basis van Epoxyhars geformuleerde coating, welke met een roller kan worden aangebracht, kan worden toegepast als bedrijfsvloer in met name werkplaatsen zoals machinaal en of metaalbewerking. Het vloersysteem is ontwikkeld voor intensief gebruik maar heeft door zijn geringe laagdikte na verloop van jaren wel wat onderhoud nodig. De combinatie van anti slip en esthetische afwerking leidde bij middel- en grote bedrijven tot deze keuze omdat prijs en kwaliteit hand in hand met elkaar verenigd zijn. De Flooratlas srl epoxy coating vloer heeft de volgende goede eigenschappen zoals ,vocht- en chemicaliën bestendigheid goed reinigbaar. De vloer is vloeistofdicht en is perfect om de ondergrond te beschermen. Epoxyvloeren zijn vrijwel in elke kleur en op elke ondergrond toepasbaar.

Flooratlas rubber screed Heavy Duty

De op basis van rubbergranulaat en polyurethaan harsen is dit de sterkste vloer met de breedste toepasbaarheid uit het productgamma van Flooratlas.
Daar waar de vloerafwerking sterk belast wordt en de omstandigheden zwaar zijn, kan gekozen worden voor het Flooratlas prs Heavy Duty systeem. De extreme duurzaamheid en slijtvastheid en tevens hoge mate van antislip zorgen voor een veilig en betrouwbaar systeem, dat voldoet aan de hoogste eisen. Toepassingsgebieden zijn bijv. scheepsdekken, vloeren van trucks en opleggers, scheepsruimen, visverwerking ruimtes op zeegaande schepen, koel- en vriesruimtes, paardenstallen en wasboxen. Temperaturen tot minus 60 graden hebben geen invloed op deze Heavy Duty rubber vloer. Heftruck verkeer is geen probleem voor deze vloerafwerking. Het systeem kan eventueel naturel maar ook met de Flooratlas psl ds 350 afgewerkt worden.

Flooratlas ep stone carpet

Flooratlas stone carpet is een vloerafwerking voor kantoren, showrooms en gebruikers ruimte entree, wacht en verblijfsruimtes. De vloeren kunnen in alle kleur combinaties gemaakt worden en kunnen tevens met een seal laag worden dichtgezet. Bezoek de Flooratlas products Colour Experience Rooms voor een keuze van vele kleuren combinaties.

Flooratlas pvm

Onderhoud van buitenterrein en tuinen zijn een terugkerende kostenpost waar ondernemers niet altijd blij van worden. Met name het onkruid in straatwerk is een intensief karwei en drukt jaarlijks op het onderhoudsbudget. Met de Flooratlas pvm mortel is periodieke onkruidbestrijding verleden tijd. Geen azijn onkruidbrander, heet water, krabber of borstel meer nodig. Bovendien bent u milieubewust bezig, geen schadelijke onkruidverdelgers en ook andere chemische middelen, zoals chloor kunt u in de kast laten staan. De Flooratlas pvm mortel geeft een luxe uitstraling aan uw bestrating, wat het aanzicht op uw bedrijfspand aanzienlijk verbetert. Tevens heeft u geen opspattend vuil tegen uw gevel, autos of buiten interieur. Het toepassen van deze polyurethaan voegmortel is een vakkundig karwei waarin Flooratlas in is gespecialiseerd. Ook kunnen wij uw leverancier van tuinonderhoud en of uw hovenier voorzien van deze speciale mortel en bijbehorende instructie zodat zij deze voegmortel veilig, deskundig en vakkundig aan kunnen brengen.

Flooratlas pcsl floor-crete 4

IIs een polyurethaan cementgebonden self leveling vloer systeem welke veel wordt toegepast in de foodsector maar ook prima kan fungeren in de wat zwaardere bedrijfsindustrie daar waar zware mechanische en chemische belasting kan worden verwacht. Dit vloersysteem heeft 9 standaard kleuren. Het systeem met een gemiddelde laagdikte van 4 mm is uitermate geschikt voor vloer renovatie.
Het is een robuust vloersysteem met een lange levensduur. De Flooratlas producten maken gebruik van uniek polyurethaanhars-technologie waardoor de vloer systemen buitengewone weerstand kunnen bieden tegen agressieve chemicaliën en mechanische belasting. Het vloersysteem kan in korte tijd worden aangebracht, hoge mechanische resistentie, buitengewone slijtweerstand, chemisch resistente vloer HACCP-gecertificeerd, Antistatisch en vloeistofdicht.

Flooratlas pcsl floor-crete 6

Een polyurethaan cementgebonden self leveling vloer systeem waar extreem zware belasting kan worden verwacht. Het systeem met 9 standaard kleuren word aangebracht met een gemiddelde laagdikte van 6 tot 8 mm en heeft meerdere varianten anti slip afwerking.
Dit robuuste vloersysteem heeft een wat langer gemiddelde levensduur door gebruik van unieke polyurethaanhars-technologie waardoor de vloersystemen buitengewone weerstand kunnen bieden tegen agressieve chemicaliën, temperatuur schokken en mechanische belasting. Zelfs met de zwaarste industriële belasting gaat de vloer jarenlang mee. Deze vloersystemen kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne maakindustrie, hoge mechanische resistentie buitengewone slijtweerstand Chemisch resistente vloer HACCP-gecertificeerd Antistatisch en voedselveilig. Je hoeft niet na te denken om voor deze vloer afwerking te kiezen ipv de traditionele epoxy troffelvloer systemen.

Flooratlas pchf floor-crete 8

Is een polyurethaan cementgebonden troffel vloersysteem wat voornamelijk wordt toegepast in de foodsector en daar waar extreem zware mechanische en shock temperatuur belasting kan worden verwacht. Het systeem met 9 standaard kleuren word aangebracht met een gemiddelde laagdikte van 6 tot 8 mm en heeft meerdere varianten in voornamelijk antislip afwerking. Dit robuuste vloersysteem met een lange levensduur wordt met succes in de voedingsindustrie toegepast. De vloeren maken gebruik van unieke polyurethaanhars-technologie waardoor de vloeren systemen buitengewone weerstand kunnen bieden tegen agressieve chemicaliën, temperatuur schokken en mechanische belasting. Zelfs met de zwaarste industriële belasting gaat de vloer jarenlang mee. Deze vloersystemen kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende food industrie, hoge mechanische resistentie buitengewone slijtweerstand chemisch resistente vloer HACCP-gecertificeerd, Antistatisch en voedselveilige, vloeistofdichte vloersystemen.

Flooratlas-Epoxy troffelvloer

Een Flooratlas epoxy troffelvloer is op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen, waarbij vulstoffen worden bijgeleverd als derde component. Sanitaire plinten en eventueel afschot naar afvoeren en putten kunnen naadloos in de vloer worden aangebracht. De vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, kleurcombinaties en stroefheden. Voor de troffelvloeren geldt dat deze allemaal vloeistofdicht zijn. De epoxy troffelvloer wordt standaard afgewerkt met twee lagen epoxy filler, en een derde en tevens laatste Flooratlas 2 K20 topcoat om een uv bestendiger, kras vaster, en zuurbestendiger oppervlak te verkrijgen. De Flooratlas epoxy troffelvloer wordt standaard aangebracht in een laagdikte van ca. 6-8 mm en we maken in één vloeiende beweging een verticale plint, ook wel sanitaire holplint genoemd. De hele ruimte wordt hierdoor vloeistofdicht. Flooratlas Epoxy troffelvloer systeem met een gemiddelde laagdikte van 6 mm, zijn uitermate geschikt voor een vloer renovatie. Dit toch robuuste vloersysteem met een lange levensduur wordt met succes in de wat zwaardere industrie toegepast. Door het gebruik van unieke Flooratlas Epoxy-technologie zijn de vloer systemen buitengewone bestand tegen agressieve chemicaliën en mechanische belasting. Dit vloersysteem kan met vier productie dagen worden aangebracht en voldoet aan alle behoeften van de moderne verwerkende industrie. Hoge mechanische resistentie, buitengewone slijtweerstand chemisch resistente vloer HACCP- gecertificeerd, antistatisch en voedselveilige, vloeistofdichte vloerafwerking. Enig minpunt is dat de vloer scheur gevoelig is, niet kleurecht en niet esthetisch beoordeeld dient te worden.

Flooratlas pegolith

Ontwikkeld door onze eigen R&D afdeling. is een op lithium silicaat gebaseerde impregneer laag. Door een chemische reactie wordt de oppervlaktestructuur van het beton verdicht door de Flooratlas impregneer laag . Het proces van de reactie en indringing verloopt gelijkmatig. Dit is een factor die aan de garantie bijdraagt voor een beschermende anorganische laag in het beton die dicht en hard is. Flooratlas Pegolith is een dampdoorlatend vloerafwerking en tevens een stofvrije vloer. Dit bespaart onderhoudskosten en het beschermt de mens en gevoelige apparatuur zoals computers, elektronica, machines en opgeslagen producten. Deze vloer is ca. 38% harder dan een onbehandelde betonvloer. 33% slijtvaster en 100% stofvrij.

Flooratlas Colour Experience Rooms

Flooratlas products is een wereldwijde leverancier van polyurethaan gietvloeren, epoxy coatings, PMMA producten en polyurethaan cementgebonden producten. Een Colour Experience Room is ontworpen om de innovatieve polyurethaan gietvloeren en epoxy coatings (branchegericht, Home, Industrie, Marine en Food) te presenteren. Het succes van de eerste onlangs geopende Colour Experience Rooms in Nederland heeft Flooratlas ertoe aangezet om in de toekomst wereldwijd nog meer Colour Experience Rooms te openen.

Colour Experience Rooms van Flooratlas products bieden een unieke ervaring.
De ruimte omarmd de gasten met een inspirerende reeks van kleuren en texturen.

Architecten, facilitaire inkopers en interieur designers die Colour Experience Rooms hebben bezocht waren op zoek naar inspiratie en technische adviezen voor projecten. Ze konden direct voorbeeld panelen met verschillende kleuren en afwerkingen bekijken. Dit hielp ze een ​​tastbare indruk te krijgen en de effecten en de kwaliteit van de producten te beoordelen.