De beste vloersystemen voor de food sector.

Eten dat doen we allemaal, maar waar wordt ons voedsel geprepareerd, verpakt, bewerkt en bereid. Werk 24/7, zwaar belast, mechanisch, thermisch en chemisch. Dat is de food sector.

;

Flooratlas levert vloersystemen,  afgestemd op gebruikersruimte en belastbaarheid van de vloer. De Flooratlas pcsl oftewel de polyurethaan cement self leveling en de Flooratlas prs rubber screed heavy duty floor systemen zijn wellicht een ideaal alternatief voor een tegel of andere vloer afwerkmaterialen. Onze systemen weerstaan, door taaie elasticiteit, grote temperatuurverschillen en daar waar andere kunststof vloer systemen falen op basis van hun hard- en brosheid, houden Flooratlas polyurethaan cement en of rubber gebonden food systemen stand tegen shock temperatuur, chemische belasting en niet te vergeten mechanische belasting. Flooratlas vloersystemen voor food zijn in een aantal standaard kleuren leverbaar en beschikken de systemen over een food- en drinkwater keurmerk

Calculatie op maat

Elke offerte is op maat en afhankelijk van vele factoren. Neem contact op met onze verkoop afdeling voor een calculatie op maat.

Flooratlas pcsl floor-crete 4

Een polyurethaan cementgebonden self leveling vloersysteem wat voornamelijk wordt toegepast in de foodsector en daar waar zware mechanische en chemische belasting kan worden verwacht. Dit vloersysteem heeft 9 standaard kleuren en heeft meerdere varianten in antislip afwerking. Het systeem met een gemiddelde laagdikte van 4 mm is uitermate geschikt voor een vloer renovatie. Deze toch robuuste vloersysteem met een lange levensduur wordt met succes in de voedingsindustrie toegepast. De vloeren maken gebruik van unieke polyurethaanhars-technologie waardoor de vloersystemen buitengewone weerstand kunnen bieden tegen agressieve chemicaliën en mechanische belasting. Dit vloersysteem kan in korte tijd worden aangebracht en voldoet aan alle behoeften van de moderne verwerkende food industrie, hoge mechanische resistentie, buitengewone slijtweerstand, chemisch resistente vloer HACCP- gecertificeerd: antistatisch, voedselveilig en vloeistofdicht.

Flooratlas pctf floor-crete 6

Een polyurethaan cementgebonden self leveling vloersysteem wat voornamelijk wordt toegepast in de foodsector en daar waar extreem zware mechanische en shock temperatuur belasting kan worden verwacht, Het systeem met 9 standaard kleuren wordt aangebracht met een gemiddelde laagdikte van 6 tot 8 mm en heeft meerdere varianten in voornamelijk antislip afwerking. Dit robuuste vloersysteem met een lange levensduur wordt met succes in de voedingsindustrie toegepast. De vloeren maken gebruik van unieke polyurethaanhars-technologie waardoor de vloerensystemen buitengewone weerstand kunnen bieden tegen agressieve chemicaliën, temperatuur schokken en mechanische belasting. Zelfs met de zwaarste industriële belasting gaat de vloer jarenlang mee. Deze vloersystemen kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende food industrie, hoge mechanische resistentie, buitengewone slijtweerstand, chemisch resistente vloer HACCP-gecertificeerd: antistatisch, voedselveilige en vloeistofdicht.

Flooratlas pchf floor-crete 8

Is een polyurethaan cementgebonden troffel vloersysteem wat voornamelijk wordt toegepast in de foodsector en daar waar extreem zware mechanische en shock temperatuur belasting kan worden verwacht. Het systeem met 9 standaard kleuren wordt aangebracht met een gemiddelde laagdikte van 6 tot 8 mm en heeft meerdere varianten in voornamelijk antislip afwerking. Dit robuuste vloersysteem met een lange levensduur wordt met succes in de voedingsindustrie toegepast. De vloeren maken gebruik van unieke polyurethaanhars-technologie waardoor de vloerensystemen buitengewone weerstand kunnen bieden tegen agressieve chemicaliën, temperatuur schokken en mechanische belasting. Zelfs met de zwaarste industriële belasting gaat de vloer jarenlang mee. Deze vloersystemen kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende food industrie, hoge mechanische resistentie, buitengewone slijtweerstand, chemisch resistente vloer HACCP-gecertificeerd: antistatisch en voedselveilige, vloeistofdichte vloer systemen.

 

Flooratlas psl ds 350 gietvloer

Een industriële aromatische polyurethaan self levende gietvloer is nagenoeg uv bestendig. Door de unieke samenstelling van dit product uitermate (langzaam verkleurend) geschikt voor kantine, kantoorruimtes, verblijfsruimtes, omkleedruimtes en was ruimtes. Het systeem heeft zich met name bewezen in de Galley van cruiseschepen en is daar dan ook populair in combinatie met de Flooratlas rubberschreed vloer afwerking en de Flooratlas 2k20 mat is deze vloer een genot en een meerwaarde voor ieder klant.

Flooratlas prs rubber screed Haevy Duty

De op basis van rubbergranulaat en polyurethaan harsen vloer is de sterkste vloer met de breedste toepasbaarheid. Daar waar de vloerafwerking sterk belast wordt en de omstandigheden zwaar zijn kan gekozen worden voor het Flooratlas prs heavy duty systeem. De extreme duurzaamheid en slijtvastheid en tevens hoge mate van antislip zorgen voor een veilig en betrouwbaar systeem, dat voldoet aan de hoogste eisen. Toepassingsgebieden zijn bijv. scheepsdekken vloeren van trucks en opleggers, scheepsruimen en koel- en vriesruimtes. Thermische stabiliteit is een eigenschap van dit vloersysteem, temperaturen tot minus 60 graden hebben geen invloed op deze heavy duty rubber vloer.

 

Flooratlas pu ma

Flooratlas pu ma is een drie-componenten vloersysteem op basis van Polymethylmethacrylaat harsen. Het heeft als voornaamste eigenschap een hoge mechanische en chemische weerstand. Door de wijze van verharding kunnen deze systemen ook bij temperaturen onder het vriespunt worden toegepast, maar ook bij wegen, bruggen en parkeerplaatsen waar een membraan bescherming laag tegen het scheuren van de ondervloer is vereist. Het vloersysteem is scheur overbruggend tot 1 mm en beschermt beton tegen corrosie. Het kan worden aangebracht tot een dikte van 30 mm. Door de korte uithardingstijd is het product uitstekend te gebruiken voor onderhoud, renovatie en reparaties. In speciale samenstelling kan het product worden gebruikt op een zwakke ondervloer met een snelle uitharding binnen 2 uur. Het is een mooie eigenschap welke vaak van toepassing kan zijn. Verder is de slipweerstand flexibel in te stellen door gebruik van een instrooimiddelen.

Flooratlas srl epoxy antislip gietvloer

De op basis van Epoxyhars geformuleerde gietvloer systeem kan worden toegepast als antislip vloer in met name productie werkplaatsen, ruimtes voor technische dienst, gangen, omkleedruimtes en toegang hygiëne ruimtes. Dit vloersysteem is ontwikkeld voor intensief gebruik en is nagenoeg kras bestendig. De vloer heeft zich al bewezen bij menig tevreden afnemers over de gehele wereld. Deze unieke combinatie van anti slip en esthetische afwerking leidde bij grote gerenommeerde bedrijven tot deze keuze omdat prijs en kwaliteit hand in hand met elkaar verenigd zijn. De vloer is vloeistofdicht en is perfect om de ondergrond te beschermen. Verder is de slipweerstand flexibel in te stellen door gebruik van een instrooimiddelen. De Flooratlas SRL vloeren zijn vrijwel in elke kleur en op elke ondergrond toepasbaar.

 

Flooratlas-fresh

Flooratlas floor-fresh is een Epoxy troffelvloer systeem met een gemiddelde laagdikte van 6 tot 8 mm, Dit speciale mengsel van silt, klei, grinden en epoxy, is een door Flooratlas ontwikkelde formule voor de voedsel industrie. De Flooratlas-fresh epoxy troffelvloer hoeft niet te worden afgewerkt met een epoxy gel omdat deze mortel voldoende bindmiddel bevat en zodoende volledig vloeistofdicht is zonder seal laag, een optie is om een polyurethaan topcoat aan te brengen met een antislip korrel met een matte uitstraling. Dit vloersysteem heeft 9 standaard kleuren en heeft meerdere varianten met de Pu topcoat in antislip afwerking. Het systeem met een gemiddelde laagdikte van 6 tot 8 mm mm is uitermate geschikt voor een vloer renovatie, Dit toch robuuste vloersysteem met een lange levensduur wordt met succes in de voedingsindustrie toegepast. Deze vloeren maken gebruik van unieke Epoxy-technologie waardoor de vloer systemen buitengewone weerstand kunnen bieden tegen agressieve chemicaliën en mechanische belasting. Dit vloersysteem kan met twee productie dagen worden aangebracht en voldoet aan alle behoeften van de moderne verwerkende food industrie, Hoge mechanische resistentie buitengewone slijtweerstand, chemisch resistente vloer, HACCP- gecertificeerd, antistatisch, voedselveilige en vloeistofdichte vloerafwerking.

Flooratlas rubber Joint voegovergang

Voegovergangen zijn een belangrijk onderdeel van aaneensluiting van bedrijfsgebouwen en doorgangen. Flooratlas rubber joint voegovergang systemen moeten de bewegingen van vloervelden opnemen ter plaatse van dilatatievoegen en tegelijkertijd de verkeersbelasting (autos, heftrucks, vrachtwagens) op de voegovergang kunnen dragen, de aangrenzende onderdelen van het gebouw of vloerveld beschermen tegen gevolgschade van water en daarin eventueel opgeloste dooizouten. Tevens dienen ze comfortabel en veilig berijdbaar te zijn en geen geluidshinder te veroorzaken. Flooratlas streeft naar stille, en veilige voegovergangen. Het door Flooratlas ontwikkelde Flooratlas PRS Rubber Screed is uitermate geschikt om voegovergangen te realiseren welke voor een mooie en geleidelijke overgang van vloervelden leidt. Onkosten aan heftrucks en reachtrucks welke door schokken worden gerealiseerd zijn verleden tijd. Toepas gebieden zijn ook nog aansluitingen aan wegen, laad docks en op – en afritten.

Flooratlas Colour Experience Rooms

Flooratlas products is een wereldwijde leverancier van polyurethaan gietvloeren, epoxy coatings, PMMA producten en polyurethaan cementgebonden producten. Een Colour Experience Room is ontworpen om de innovatieve polyurethaan gietvloeren en epoxy coatings (branchegericht, Home, Industrie, Marine en Food) te presenteren. Het succes van de eerste onlangs geopende Colour Experience Rooms in Nederland heeft Flooratlas ertoe aangezet om in de toekomst wereldwijd nog meer Colour Experience Rooms te openen.

Colour Experience Rooms van Flooratlas products bieden een unieke ervaring.
De ruimte omarmd de gasten met een inspirerende reeks van kleuren en texturen.

Architecten, facilitaire inkopers en interieur designers die Colour Experience Rooms hebben bezocht waren op zoek naar inspiratie en technische adviezen voor projecten. Ze konden direct voorbeeld panelen met verschillende kleuren en afwerkingen bekijken. Dit hielp ze een ​​tastbare indruk te krijgen en de effecten en de kwaliteit van de producten te beoordelen.