De beste vloersystemen voor op het water.

Flooratlas Marine is een internationaal opererend bedrijf voor de levering en installatie van IMO, SOLAS, USCG en NATO gecertificeerde vloersystemen door: VCA gecertificeerde applicatie teams. Samen met de afdeling RND Flooratlas products kunnen wij eigen IMO gecertificeerde cement- en kunsthars gemodificeerde producten leveren en aanbrengen welke zowel functioneel, akoestische en esthetisch kunnen zijn. Door nauwe samenwerking met bekende ontwerpers van geluids- en trillings ingenieurs is het bedrijf in staat om het gewenste en unieke leef comfortniveau te realiseren en te garanderen. Wij werken samen goed opgeleide teams met ruime ervaring en kunnen daarmee een perfect geïnstalleerd systeem garanderen dat aan uw behoeften voldoet.

;

Calculaties op maat

Elke offerte is op maat en afhangekelijk van vele factoren. Neem contact op met onze verkoop afdeling voor een calculatie op maat.

Ons vloersystemen worden met duidelijke communicatie en een bewezen werkmethode aangebracht. Wij komen graag langs om de ruimte te inspecteren en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Neem contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon voor een afspraak.

Flooratlas vloersystemen:

Flooratlas State of the Art Teak

Specifiek voor cruiseschepen in en outdoor, luxe jachten, tender bay, woonboten drijvende tiny house, helikopterdekken en buitenverblijf rond het zwembad. Ontwikkelde Flooratlas een bijzondere stijlvol vloer systeem: State of The Art Teak. Hèt alternatief voor de echte teakhouten vloer, maar dan onderhoudsvriendelijker. Deze Flooratlas State of the Art Teak Vloer heeft een zeer natuurlijke en elegante uitstraling en naadloos design met het zelf te bepalen zaagpatroon, Bijzonder slijtvast en uit te voeren in 12 tal kleurcombinaties . Flooratlas State Of The Art Teak voldoet niet aan de Solas- en IMO-regelgevingen. De vloer heeft een goede slipweerstand en kan nagenoeg overal worden toegepast. kijk voor een impressie naar het intensieve arbeids proces om van dit unieke vloer systeem een beeld te krijgen van prijs kwaliteit, je begrijpt wel dat de vloeren tegen een stootje kunnen en tegen het arbeids intensief schoonmaken met veelvuldig (zout)water en zware schoonmaakmiddelen wat ook geen belemmering is voor lang plezier van deze teaklook vloerafwerking.

Flooratlas PRS-TT Rubberscreed Tank Top

Flooratlas Rubberscreed is een kunststofvloer systeem, ontwikkeld om scheepsdekken te nivelleren isoleren en te ontdreunen. Uitstekend geschikt als toepassing op luxe schepen
en jachten.Flooratlas Rubber Screed Tank-Top is een ondervloer welke door een afwerklaag wordt overlaagd (zoals vloerbedekking, tegels
enz.). Het systeem is van oorsprong ontwikkeld voor het lower deck van de Rijn-passagiersschepen, om het condensvocht op de vloer tegen te gaan. Tevens is dit ook een uitstekend akoestisch systeem alsmede heeft het een ontdreunende werking. hars en rubber granulaat formaties en sibelc zand.extreem stoot vast en scheur overbruggend.

Flooratlas PRS-CS kurkcreed Tank-Top

Kunststof vloersysteem, ontwikkeld om scheepsdekken te nivelleren isoleren en te ontdreunen. Uitstekend geschikt als toepassing op luxe schepen en jachten prs cs cork oftewel kurkscreed is een ondervloer welke door een afwerklaag wordt voorzien van een afdeklaag (zoals vloerbedekking, tegels enz.). Het systeem is van oorsprong ontwikkeld voor het lower deck van de Rijn-passagiersschepen, om het condensvocht op de vloer tegen te gaan. Tevens is dit ook een uitstekend akoestisch systeem alsmede heeft het een ontdreunende werking.

Flooratlas rubber screed HD

De op basis van rubbergranulaat en kunsthars gebonden rubber screed vloer is de sterkste vloer met de breedste toepasbaarheid Daar waar de vloerafwerking sterk belast wordt en de omstandigheden zwaar zijn, kan gekozen worden voor het Flooratlas prs heavy duty. Systeem de extreme duurzaamheid en slijtvastheid en tevens hoge mate van antislip zorgen voor een veilig en betrouwbaar systeem, dat voldoet aan de hoogste eisen. Toepassingsgebieden zijn bijv.scheeps dekken laadvloeren van trucks en opleggers ,scheepsruimen koel en vries ruimtes , de eventueel bewegende ondervloer heeft nauwelijks invloed op het systeem. als mooie bijkomstigheid zal deze vloer tevens een geluidreducerende werking hebben , denk aan het laden en lossen. roll -on en off oprit bij
ferryschepen en als ondervloer in een ruim koel en vriescellen,laadvloeren van suppliers paarden vee en dieren verblijfsruimtes. Temperaturen tot minus 40 graden hebben geen invloed op deze heavy duty rubber vloer.

Flooratlas 1430 pu egalisatie

Flooratlas 1430 is een op basis van polyurethaanhars gebonden egalisatie middel voor het nivelleren uitvlakken van scheepsdekken en ondervloeren in de maritieme sector, de laag van van 1 tot 5 mm worden toegepast wanneer vlakheid een pre is. De voorbereiding voor klassiek marmoleum, pvc, vinyl, vloer afwerking.

Flooratlas A60 flooring

Flooratlas gebruikt in samenwerking met Global marine decking systems ook kwaliteitssystemen van Sika,het door Sika A60 gecertificeerd vloer systeem Sikafloor® Marine Litosilo X. Het zwevend vloersysteem voor interne dekken, geschikt voor A60 compartimenten en akoestische oplossingen Sikafloor® Marine Litosilo X is een 1-component polymeer gemodificeerde cement met hoge sterkte, uitstekende vlambestendigheid en heeft een middelmatig gewicht. Sikafloor® Marine Litosil N is getest volgens het FTP Codesysteem en goedgekeurd conform de IMO Marine Equipment richtlijnen.

Goedgekeurde A-60 brandklasse met Isover en Rockwool Snelle systeem-instelling

Vrij van magnesium chloride.

Flooratlas marine screed plus

Een door Flooratlas speciaal ontwikkeld cementgebonden Zelf egaliserende en vezel versterkte ondervloer voor scheepsdekken en off-shore projecten. Grote oppervlakken kunnen worden geëgaliseerd in een dag productie tot wel 1500 m2 de vezel versterkte marine schreed plus heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen in de river cruise wereld waar inmiddels al mee dan 100.000 m2 aan scheepsdekken zijn geëgaliseerd. Het zeer buigzamen en flexibele vloer systeem wordt met name afgewerkt met vloerbedekking, pvc, marmer en tegels. Heeft een uitstekende hechting op metalen ondervloeren in combinatie met de door Flooratlas Comprimé 150.

Flooratlas-Sika

Flooratlas gebruikt in samenwerking met Global marine decking systems ook kwaliteitssystemen van Sika, de Sikafloor Marine 570/590 Deco Teak-systemen. Het Sikafloor Marine 570/590 Deco Teak-systeem is een zeer comfortabele vloerafwerking met een hoge mate van geluidsreductie. Sikafloor Marine 570/590 Deco Teak-systemen is verkrijgbaar in vele kleuren.

Flooratlas A 60 10.30

Een latex gemodificeerde zand/cementmortel welke koud naadloos verwerkt wordt als een egalisatielaag in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Na voldoende droging kan met elk gewenst product worden afgewerkt.minimale verwerkings dikte 10mm met een eigen gewicht van 21,5kg/m2, onvlakheden verhogen de gemiddelde dikte/gewicht.deze vloer is beloopbaar na 24 uur.De ondergrond dient schoon en vetvrij te zijn en voorzien van sigma coverprimer.

Flooratlas A60 0.6 zwevende vloer constructie

Een A60 brandvertragende ondervloer vanaf een dikte van 60mm met minimaal 40mm Rockwool en 20mm Flooratlas marine screed plus, Frequentiebereik tussen 60HZen 45HZ onbelast. Vaak toegepast op hoger verdiepings dekken, niet direct bij geluidsbronnen.Eigen gewicht bij een dikte van 60mm, ca. 50kg/m2.Na 24 uur beloopbaar na 48 uur belastbaar.

Flooratlas A60 0.9

Een A60 brandvertragende ondervloer met een dikte van 60mm Rockwool en 30mm Flooratlas marine screed plus Frequentiebereik tussen 34HZen 28HZ onbelast. Toe te passen dicht bij geluidsbronnen.Met een eigen gewicht bij een dikte van 90mm, ca. 75kg/m2
Na 24 uur beloopbaar na 48 uur belastbaar.

Flooratlas A60 0.85

Een A60 brandvertragende ondervloer met een dikte van 30mm Rockwool 436,en 25mm Airisol board en 30mm Flooratlas marine screed plus. Frequentiebereik van 32HZ onbelast. Toe te passen dicht bij geluidsbronnen. Eigen gewicht bij een dikte van 85mm, ca. 72kg/m2
Na 24 uur beloopbaar na 48 uur belastbaar.

Flooratlas Colour Experience Rooms

Flooratlas products is een wereldwijde leverancier van Polyurethaan gietvloeren, epoxy coatings, PMMA producten en polyurethaan cementgebonden producten. Colour Experience Rooms zijn ontworpen om de innovatieve Polyurethaan gietvloeren en Epoxy coatings (branchegericht, Home, Industrie, Marine en Food) te presenteren. Het succes van de eerste onlangs geopende Colour Experience Rooms in Nederlanden en Polen heeft Flooratlas ertoe aangezet om in de toekomst nog meer Colour Experience Rooms te openen wereldwijd.

 

Colour Experience Rooms van Flooratlas products bieden een unieke ervaring.
De ruimte omarmd de gasten met een inspirerende reeks van kleuren, en texturen.

 

Architecten, facilitaire inkopers en interieur designers die Colour Experience Rooms hebben bezocht waren op zoek naar inspiratie en technische adviezen voor projecten. Ze konden direct voorbeeld panelen met verschillende kleuren en afwerkingen bekijken. Dit hielp ze een ​​tastbare indruk te krijgen en de effecten en de kwaliteit van de producten te beoordelen.

Meer informatie